UPDATE: Şoferul încarcerat a murit!

explo 1000x200

Un eveniment nefericit a zguduit liniștea reșițenilor în cursul acestei seri. Două autovehicule au fost implicate într-un accident de circulație în zona poștei mari. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a deformat, făcând imposibilă îndepărtarea unui pasager din mașină.

UPDATE, ora 9.00

Şoferul încarcerat în urma accidentului de aseară, din faţa Poştei mari din Reşiţa, a decedat la Spitalul Judeţean. Poliţiştii vor deschide un dosar penal faţă de celălalt conducător auto pentru ucidere din culpă, deşi, din primele informaţii, vina ar aparţine excluxiv decedatului.

UPDATE, ora 21.30 Poliţiştii cărăşeni au stabilit cauzele în care s-a produs accidentul. Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin a făcut primele declaraţii.

UPDATE, ora 19:00
După minute bune, persoana încarcerată a reușit să fie scoasă afară din mașină, însă a fost nevoie de îndepărtarea plafonului mașinii. Bărbatul este în viață, iar personalul de pe ambulanță s-a ocupat de stabilizarea lui. Încă nu se poate spune în ce stare se află.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157641218974245″]

CITEŞTE ŞI: VIDEO/FOTO: Grav accident rutier spre Carașova

Din primele informații și din declarațiile martorilor, șoferul rămas încarcerat se deplasa dinspre Universalul vechi către centru, iar în zona poștei mari a încercat să întoarcă mașină către Universal moment în care a fost lovit de o mașină ce venea din spate. Martorii spun că șoferul nu a semnalizat intenția de a o lua la stânga și se afla pe prima bandă, nu pe cea de-a doua cum ar fi trebuit pentru o astfel de manevră. Când întorcea, a fost lovit din spate de un autoturism Golf. Ambele mașini au fost proiectate pe celălalt sens de mers în urma impactului.

VEZI ŞI: Imagini şocante de la accidentul în care o fetiţă de patru ani a murit la Universitate!

În momentul de față, șoferul încarcerat a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, iar polițiștii rutieri alături de criminaliști au rămas la fața locului pentru a stabili vinovatul și împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE, ora 18:30

La fața locului s-au deplasat mașini de poliție, ambulanțele și utilajul de descarcerare, însă operațiunea de salvare s-a dovedit a fi una dramatică. De mai bine de un sfert de oră echipajul de la descarcerare se chinuie să scoată victima din mașina zdrobită, pompierii fiind nevoiți să taie mașina în patru. Unul dintre martorii oculari a încercat să salveze persoana prinsă în mașină și cu mâinile goale a spart parbrizul autoturismului în încercarea de a o scoate afară.

accident masina accident

Revenim cu galerie foto și video! Rămâneți cu Express de Banat!

banner 970 x 250