Accident cu victime lângă Oțelu Roșu!

Neatenția în spatele volanului a făcut alte două victime în Caraș-Severin. Un șofer a pierdut controlul mașinii în care se afla și s-a izbit violent de un stâlp. Două persoane au ajuns de urgență, în stare gravă, la spital.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri, pe șoseaua care leagă Caransebeșul de Hațeg. Un bărbat de 60 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș și pe lângă localitatea Oțelu Roșu a pierdut controlul volanului. Într-un moment de neatenție, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma impactului atât șoferul de 60 de ani, cât și pasagera din dreapta, în vârstă de 59 de ani, au fost răniți grav. Cele două victime au fost transportate de urgență la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Aceștia au rămas sub supraveghere.

Oamenii legii l-au testat pe șoferul autoturimului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă

banner 1000 x 100 hd