Accident cu victime între Reşiţa şi Bocşa

După ce săptămâna trecută patru oameni au ajuns la spital în urma unui accident produs în apropiere de Moniom, noaptea trecută alţi trei tineri cu vârste între 20 şi 23 de ani au fost aproape de o tragedie, pe acelaşi tronson de drum.

Accidentul de azi-noapte s-a produs pe fondul vitezei excesive. O şoferiţă în vârstă de 21 de ani a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi, într-o curbă deosebit de periculoasă, a derapat şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Doi dintre pasagerii maşinii au ajuns la spital. „În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei Ionela S., de 23 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar ulterior la Timişoara pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internată şi rănirea uşoară a altui pasager, de 20 de ani, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea sa”, a spus Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii o cercetează acum pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.