FOTO/VIDEO: Accident cu victime în Triaj!

În momentul de față, polițiștii rutieri și cei de la criminalistică sunt la fața locului să cerceteze împrejurările în care s-a produs accidentul.

De asemenea, se circulă cu dificultate. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a neatenţiei. Şoferul unui autoturism Volskwagen, la volanul căruia rula dinspre Centrul Civic spre Govândari, a vrut să vireze la stânga, în zona blocurilor din Triaj, moment în care a fost lovit violent din spate de un autoturism Nubira. Conducătorul auto al acestuia din urmă nu purta centură de siguranţă şi s-a lovit puternic la cap după ce a spart parbrizul. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean cu gâtul imobilizat, dar la Urgenţe a ajuns şi celălalt şofer. Niciunul nu se află în stare gravă, au anunţat pentru expressdebanat.ro medicii de la UPU.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157640876904845&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Revenim cu amănunte!