Accesul în CJ Timiș, restricționat din cauza pandemiei. Cine și cum poate intra?

consiliul judetean timis

Administrația județeană a Timișului anunță, ca urmare a deciziilor luate la nivel național, că restricționează accesul în Palatul Administrativ pentru persoanele nevaccinate și care nu au trecut prin boală, fie nu prezintă un test negativ. În plus, toate audiențele vor avea loc exclusiv în online. 

Noile reguli se aplică deja. Astfel, accesul în sediul CJ Timiș este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

CITEȘTE ȘI: 16 angajați ai CJ Timiș infectați cu Covid-19 sunt în izolare. Măsurile luate de administrația Nica

Toate audiențele la conducerea Consiliului Județean Timiș se vor desfășura exclusiv online, iar petenții vor primi prin e-mail link-ul pentru conectare.

„Recomandăm ca doar în cazuri de urgență și dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea să fie depuse la Registratura generală a instituției – în intervalul 9.00-12.00 – cu limitarea pe cât posibil, din motive de siguranță, a timpului petrecut la ghișeu. Pe toată perioada prezenței în spațiile destinate relației cu publicul din instituție purtarea măștii de protecție este obligatorie.”, se arată în anunțul reprezentanților CJ Timiș.

Activitatea de primire a petițiilor va fi asigurată prin intermediul trimiterilor poștale, poșta electronică sau completare a formularelor postate pe site-ul CJT.

Date de contact: 

Adresa poștală: Consiliul Județean Timiș, Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, cod 300034, județul Timiș

Adresa web: www.cjtimis.ro

Formulare online: https://www.cjtimis.ro/servicii-online/

Program de audiențe: https://www.cjtimis.ro/contact/program-de-audiente/

E-mail: cjt@cjtimis.ro

Telefon: 0256.406.300, 0256.406.400, 0256.406.500

Telefonul Cetățeanului: 0256.406.406

Fax: 0256.406.306.