Acces și cu test la concertul Deliei de la Parcul Crăciunului. Programul se prelungește până la ora 22

concert parcul craciunului

Delia va concerta sâmbătă, în 11 decembrie, de la ora 20, în cadrul Parcului Crăciunului de la Muzeul Satului din Timișoara. Evenimentul va fi deschis de DJ Victor Stan și un spectacol de lasere. Intrarea este gratuită, iar acces au doar cei vaccinați, trecuți prin boală sau care prezintă rezultatul negativ al unui test Covid. 

Startul distracției din acest weekend de la Parcul Crăciunului va fi dat vineri seară de DJ K-lu care va mixa la scena principală, iar DJ Kuky și Happy Flow vor fi prezenți la Ponton Lounge, în cadrul petrecerii Retro Maniacs – Winter Edition.

CITEȘTE ȘI: Festivalul de Literatură LitVest, la a X-a ediție. Decor de sărbători, concerte muzical-literare în premieră și un remember al zilelor Revoluției

Tot vineri, până la ora 18, Școala de DJ și Producție Muzicală MIXDOWN MUSIC SCHOOL îi invită pe timișoreni să atingă platanele cu mâna lor în cadrul unui workshop inedit care va cuprinde și o demonstrație BEAT-BOX cu MCx Woodie.

Timp de o oră, Moș Crăciun va fi și el prezent, alături de cel mai năstrușnic spiriduș, ca să discute cu copiii despre ce înseamnă să fie cuminți în zilele noastre. Va fi o poveste cu Teatrul Merlin, statuile vivante vor invita curioșii să facă fotografii, iar copii vor fi încurajați la atelierul de creație.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Sâmbătă, pe lângă concertul Deliei, publicul este invitat la o petrecere Bipolar la Ponton Lounge și la un „fire show”, un spectacol inedit de jonglerii cu foc. Copiii sunt așteptați cu teatru de păpuși, ateliere și personaje de poveste.

Ca urmare a relaxării restricțiilor, Parcul Crăciunului se va închide la ora 22.

Duminică, accentul va fi pus pe folclor, cu reprezentații ale ansamblurilor invitate la scena principală și demonstrații culinare gratuite în curtea căsuței care găzduiește Ignatul. Mirosul de pâine pe vatră de la atelierul de preparat pâinea la cuptor va întregi atmosfera și va îmbia pofticioșii să guste câte o bucățică.

Parcul Crăciunului este deschis de marți până duminică, între orele 11-22, până în 23 decembrie. Aleea comercianților este deschisă de la ora 17 în timpul săptămânii și de la ora 15 – sâmbătă și duminică. Patinoarul, caruselul și trenulețul sunt gratuite și accesibile de marți până duminică, între orele 11-21. Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe www.parculcraciunului.ro.

tmc 640