Acces restricționat și program de lucru decalat în sediul celui mai mare angajator din Caraș-Severin!

Birourile sunt dezinfectate periodic, persoanele străine au accesul interzis, iar angajații vin pe rând la locul de muncă pentru a evita aglomerația în mijloacele de transport în comun. 

Aparatul de specialitate al Consiliului Județean Caraș-Severin a luat o serie de măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecției cu coronavirus. În primul rând a fost restricționat accesul persoanelor străine în clădirea Palatului Administrativ. S-a dispus dezinfectarea periodică a birourilor și a spațiilor adiacente ale instituției, iar persoanelor care apelează la serviciile instituţiei le este permis accesul, pe baza actului de identitate, doar la parterul instituției. Acolo este solicitată prezența reprezentantului compartimentului cu atribuții în domeniul vizat. 

„De asemenea, programul de audiențe al președintelui, vicepreședinților, secretarului general al județului și al consilierilor județeni se suspendă, iar acțiunile programate a se desfășura în sala de ședințe „Sorin Frunzăverde” a Consiliului Județean Caraș-Severin, până la sfârșitul acestei luni, s-au reprogramat sau se vor desfășura doar în anumite condiții. Totodată, pentru angajații aparatului de specialitate care utilizează transportul în comun pentru venirea/plecarea de la serviciu a fost întocmit un program de lucru decalat față de programul normal, aplicabil până la data de 31 martie 2020”, a transmis Camelia Basaraba, șefa Serviciului Comunicare din Consiliul Județean Caraș-Severin.