Absolut șocant! Ministrul Voiculescu trebuie să plece!

untitled design set 970x90 px

Deputatul PSD Silviu Hurduzeu, la fel ca milioane de români, e consternat de ceea ce se întâmplă astăzi în sistemul medical românesc. După Nelu Tătaru, astăzi, o nouă catastrofă!

Imaginile cu pacienți, unii operați cu doar câteva ore în urmă, scoși în stradă în miezul nopții, pentru că atât i-a dus capul pe Raed Arafat și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, l-au revoltat pe parlamentarul de Caraș-Severin. Silviu Hurduzeu ceruse demisia ministrului Sănătății chiar înainte să vadă scenele șocante de la Spitalul Foișor. O făcuse după ce același ministru Voiculescu demonstrase în fața camerelor de filmat că habar nu are de conținutul unor acte normative emise de ministerul pe care îl conduce cu privire la care românii își îngroapă rudele răpuse de COVID-19. „Absolut șocant! Pacienți scoși din spital, pe întuneric, fără nicio explicație! Început de sfârșit, politic, pentru acești incompetenți disperați de putere!”, a comentat Hurduzeu după cele văzute la Foișor.

În cursul zilei de ieri, deputatul social-democrat vorbise despre bâlbele actualilor guvernanți în gestionarea pandemiei. „Ministrul Sănătății voia să modifice un ordin despre care nu știa ce conține. Solicitarea PSD este ca Vlad Voiculescu să-și dea demisia, ori premierul Cîțu să-l demită de urgență pe ministrul Sănătății. Președintele Iohannis nu poate asista impasibil la ce se întâmplă. Așteptăm implicarea președintelui pentru că e responsabil de această guvernare, doar a vrut guvernul lui. Chiar dacă alegerile au fost câștigate de PSD, la dorința președintelui Iohannis s-a făcut această alianță. PSD a inițiat o moțiune simplă împotriva ministrului Voiculescu pentru managementul defectuos al acestuia. Nu poți tu ca ministru să vrei să modifici un ordin al cărui conținut tu de fapt nu îl cunoști.”, declarase Silviu Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/