Abiodun, încă zece zile în Valea Domanului

Jucătorul nigerian în vârstă de 21 de ani, considerat cel mai talentat fotbalist care îmbracă tricoul “Metalului”, va juca sâmbătă în deplasarea de la Hunedoara. Organele abilitate i-au prelungit fotbalistului dreptul de şedere în România pentru încă zece zile.

CSM Reşiţa întâlneşte, sâmbătă, în deplasare, pe FC Hunedoara, într-un meci din penultima etapă a turului campionatului Ligii a III-a de fotbal. Abiodun Olayeni, care risca să fie expulzat în Nigeria din cauza faptului că dreptul lui de şedere în România a expirat în 17 noiembrie, a primit un nou termen pentru a se îmbarca în avionul care să-l ducă în ţara natală. Astfel, jucătorul de culoare poate fi folosit de Leo Doană în meciul de sâmbătă. “Situaţia lui Abi este în continuare complicată. Încă zece zile poate rămâne în România, apoi trebuie să plece în Nigeria. Pentru el ar mai fi o soluţie, pe care nu ne-o dorim, să plece la o echipă care să-i poată plăti biletul de avion dus-întors, să iasă din ţară şi să revină imediat. Rămâne de văzut”, a declarat Cristian Bobar, preşedintele CSM Reşiţa.

Referitor la meciul de mâine, şeful din Valea Domanului s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. “Sunt supărat că am pierdut acasă, etapa trecută, cu ultima clasată, dar băieţii s-ar putea revanşa la Hunedoara. M-aş mulţumi şi cu o remiză, dar eu mă gândesc chiar la mai mult. Suntem pe locul şase, la şase puncte de primul loc, şi e important să rămânem acolo sus. Nu se ştie ce se întâmplă în iarnă”, a mai spus Bobar.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)

Comments

  1. ultras resita says:

    batem la hunedoara si urcam in clasament.forza resita !