„A venit Vela la putere şi acum se răzbună!”, doar o inepție!

Multă vreme ținta preferată a atacurilor liderului PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, astăzi, Marcel Vela, în calitate de ministru al Internelor, are în vicele Consiliului Județean un aliat. În lupta împotriva corupției!

Eșuarea negocierilor din vara lui 2016 pentru asigurarea unei majorități în Consiliul Județean Caraș-Severin a fost urmată de schimburi dure de replici între Popovici și Vela. Lucrurile par să se fi schimbat semnificativ, mai ales după cele mai recente evenimente de pe scena politică, atât la nivel național, cât și local. „Poate surprinzător pentru unii, dar am apreciat o parte din discursul ministrului de Interne, care făcea referire, elegant, la anumite tipuri de posibile infracțiuni, unele dintre ele întrunind chiar condițiile unui grup infracțional organizat. Are dreptate! Unii chiar au confundat demnitatea pe care au obținut-o cu ograda proprie sau poate cu o colecție de poșete, într-adevăr, de firmă, așteptând să fie umplute. Cred că este vremea să intrăm în normalitate și cred că astfel de nenorociți trebuie să meargă acolo unde le este locul!”, a reacționat Ionuț Popovici după ce ministrul Vela a ordonat curățenie în toate instituțiile județului. 

Mai mult decât atât, liderul județean PMP a sărit în apărarea lui Vela, acesta fiind acuzat de adversarii politici că s-a apucat de plătit polițe prin județ. „Ministrul Vela a mai spus că va declara război interlopilor şi celor care trag frâna de mână şi pun piedici dezvoltării României şi, implicit, a judeţului Caraş-Severin. Aceste vorbe au fost înţelese de unii ca atare, însă am auzit şi inepţii de genul: «a venit Vela la putere şi acum se răzbună!». Dosarele au fost deschise cu ani de zile în urmă, iar acest lucru înseamnă că instituţiile statului îşi fac treaba, aşa cum este normal. Marcel, funcția de Ministru te obligă, fă ce trebuie pentru județul Caraș Severin, pentru România! Altfel, nu ești mai bun decât ei!”, i-a transmis Popovici ministrului Afacerilor Interne.