Ajutorul lui Moș Crăciun vine încărcat de daruri la Ludoteca Piticilor din Reșița!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Există multe povești despre Moș Crăciun, iar una dintre ele este gata de pus în scenă pentru micuții locuitori din Reșița care așteaptă venirea moșului. Ludoteca Piticilor vă invită la o reprezentație teatrală alături de unul dintre ajutoarele lui Moș Crăciun, de la care copiii vor învăța valoarea prieteniei și semnificația sărbătoririi Crăciunului.

Spectacolul „Spiridușul cântător” va avea loc în 12 decembrie, în intervalul orar 17.30-20.30. Iată pe scurt firul poveștii: „Într-o lume mult prea grăbită, iată că e prins și Moș Crăciun, care aleargă în toate părțile și face fericiți toți copiii de pe Pământ. Dar, ocupat cu grija copiilor și a timpului scurt, uită pe pământ un spiriduș: Spiridușul cântător. Spiridușul rămas aici, printre oameni, găsește iubire, înțelegere și prietenie într-o pisicuță și un ursuleț. Locuiesc împreună în speranța că la următoarea iarnă Moș Crăciun îl va găsi și totul va fi din nou ca înainte. Dacă va rămâne în lumea noastră sau Moșul îl va găsi, vom afla pe parcursul spectacolului”.

Reprezentația este prezentată de Compania de Teatru Adriart, în regia artistică a actriței Camelia Ghinea. Copiii cu vârste între 4 și 7 ani sunt așteptați cu părinții însoțitori la spectacolul de teatru. La final, Moș Crăciun îi va răsplăti cu câte un cadou pe fiecare! Spectacolul are și un open-bar cu apă, suc și dulciuri pentru participanți.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Costul biletului este de 65 de lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul centrului până în 11 decembrie, la ora 16.00, sau printr-un mesaj online la următoarea adresă de facebook: shorturl.at/lpvzK. 15 locuri mai sunt disponibile pentru spectacolul de joi-seara!

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/