A secătuit instituția și acum se face că plouă! Cătușe pe mâinile directoarei de la Agricultură!

Șefa Direcției pentru Agricultură Județeană Caraș-Severin rămâne următoarele 30 de zile după gratii. Instanța i-a respins solicitarea de a fi plasată în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Judecătorii de la Tribunalul Timiș au decis ca Felicia Mehedințu să stea după gratii până în 14 mai inclusiv. Ea este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de instigare la fals intelectual în formă continuată (unsprezece acte materiale), delapidare în formă continuată, abuz în serviciu, uz de fals în formă continuată (6 acte materiale) și delapidare în formă continuată (35 de acte materiale).

În fața anchetatorilor, directoarea l-a luat pe „nu” în brațe și a negat orice acuzație în fața unor probe mai mult decât evidente și în ciuda faptului că alți suspecți au ales chiar din primul moment calea adevărului.

„Respinge cererea inculpatei, formulată personal şi prin apărători aleşi, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar ca neîntemeiată”, se arată în decizia dată de instanță.

Felicia Mehedințu a făcut deja contestație.

CITEȘTE ȘI: Metoda „Dragnea”, aplicată la Direcția pentru Agricultură Caraș-Severin! Paguba depășește 900.000 de lei!