A plecat din Galați la faza națională a olimpiadei de matematică de la Hunedoara și a murit în Timișoara

Un elev din Galați participant în Hunedoara la faza finală a olimpiadei de matematică, care a căzut aseară de la etajul patru al unui hotel din municipiul hunedorean, a murit azi la Spitalul Județean din Timișoara.

„În această seară (aseară, n.r.), în jurul orei 21.30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul 4 al unui hotel din municipiul Hunedoara, în casa scării. Polițiștii au stabilit că minorul, elev al unui liceu din județul Galați, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatăl sau și participa, zilele acestea, la olimpiada națională de matematică. Din nefericire, se pare ca acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, de pe balustrada scării, de la etajul 4 al hotelului”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

În urma căzăturii, tânărul a suferit traumatisme la nivelul capului și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Hunedoara, de unde a fost transferat, mai apoi, la Spitalul Județean din Timișoara. Din nefericire, băiatul de 13 ani a încetat din viață în această dimineață.