La Reșița a început campania. Campania pentru participarea la vot!

Mai multe ONG-uri, în frunte cu Asociația Nevo Parudimos din Reșița, au pus la cale o campanie prin care tinerii din oraș și nu numai să conștientizeze importanța exprimării votului în cadrul alegerilor care se apropie.

Tinerii sunt ținta principală a campaniei denumită „Votează pentru viitorul tău”. În perspectiva alegerilor care se apropie, în perioada 24 aprilie – 24 mai la Reșița vor avea loc o serie de acțiuni pentru creșterea nivelului de cunoaștere a populației în legătură cu rolul Parlamentului European și al instituțiilor europene. Se va pune accent pe activități educative, artistice și culturale, dar și acțiuni în care vor fi implicați activ participanții.

Scopul este acela de a crește prezența la vot în special a tinerilor din Reșița și nu numai.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Printre activitățile pregătite se numără realizarea unor scurte filme informative despre istoria votului, o platformă online cu informații facile despre Uniunea Europeană, instituții europene, rolul lor, proiecții de film, desen și fotografie pe tema votului, concurs foto, graffiti în diverse locații, discursuri publice, dezbateri cu personalități locale și naționale, flash-mob și concursuri sportive.

Campania „Votează pentru viitorul tău” este organizată de Asociația Nevo Parudimos, împreună cu Asociația Kreativ Research, Fundația Activity, Compania Teatrală TEATRUL DA, Asociația de Binefacere Pro Vitam, Asociația Evolution, Liga Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița și presa cărășeană.

banner 970 x 250