A murit electrocutat la locul de muncă!

Un accident grav de muncă a dus la moarte un bărbat din Caransebeș. Acesta a murit electrocutat, fiind găsit fără suflare într-o stație electrică a societății pentru care lucra.

ITM a declanșat imediat o anchetă în acest caz, dar deocamdată nu se cunoasc prea multe detalii. Ce s-a putut stabili la fața locului a fost faptul că bărbatul a murit electrocutat în timpul programului de muncă. „Persoana a fost găsită decedată într-o stație electrică a societății Mobirom și momentan nu i se cunoaște identitatea. Inspectorii ITM sunt la fața locului, cel mai probabil mâine dimineață vom cunoaște mai multe detalii”, a declarat Ștefan Bala, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Oamenii legii s-au deplasat și ei de urgență la fața locului pentru a constata decesul victimei, dar nu au putut da mai multe detalii despre împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia.

„Este vorba despre un bărbat care a murit electrocutat la locul de muncă. Cei de la ITM vor desfășura o anchetă în acest sens. Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii”, a explicat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu detalii!