A intrat cu forța în bancă și a ajuns cu încă doi prieteni la spital!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O bancă din centrul Caransebeşului a fost zguduită noaptea trecut, însă nu de hoţi sau de vreun cutremur, ci de un şofer vitezoman, care a sărit spectaculos cu maşina prin gardul de protecţie de pe trotuar şi a lovit colţul băncii Bancpost.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 00.20. Din cercetărilor anchetatorilor a reieşit faptul că şoferul, un tânăr de 23 de ani din Caransebeş, circula cu viteză pe strada Ardealului, din zona Pipirig spre centrul oraşului, iar în curba la stânga a pierdut controlul volanului, a intrat cu viteză în gardul de protecţie pe care l-a rupt şi a plonjat cu maşina în zidul din zona de intrare în bancă. Din fericire, fiind ora târzie, nu s-a aflat nimeni pe trotuar, pentru că în plină zi centrul ar fi fost plin de trecători.

promovare banner maxagro

Toţi cei trei pasageri au ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeș cu răni care nu le pun în pericol viaţa. Şoferul se află la Terapie Intensivă, iar ceilalţi doi pasageri: un tânăr de 17 ani şi un copil de 13 ani sunt internaţi la Ortopedie. Şoferul a fost testat cu aparatul alcool test şi a reieșit că nu consumase băuturi alcoolice. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/