A înșelat peste 60 de persoane în Timișoara și a fost prins în Sinaia!

Prins pentru înșelăciune online! Bărbatul de 57 de ani posta anunțuri cu închirieri de apartamente în perioada în care se desfășurau festivaluri. 63 de persoane au fost înșelate. Prahoveanul a fost adus în Timișoara pentru audieri și se află în arest preventiv.

Polițiștii timișoreni, împreună cu Poliția Sinaia, au percheziționat ieri domiciliul unui suspect de înșelăciune. Bărbatul de 57 de ani s-a ales cu dosar penal pentru anunțurile false postate în perioada 28 februarie – 11 aprilie 2019. Individul oferea apartamente de închiriat pe perioada a două festivaluri și 63 de persoane au devenit victime.

Polițiștii au ridicat patru telefoane mobile, mai multe cartele de telefon, trei stick-uri, două aparate de fotografiat și diferite înscrisuri. Persoana depistată a fost dusă cu mandat la Secția 1 Poliție Timișoara pentru audiere. Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru înșelăciune și a fost reținut pentru 24 de ore la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Organele legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.