A început urmărirea penală! S-a băgat mâna în buzunarele bătrânilor de la căminul din Reșița!

dunca cj cs

Romeo Dunca a dezvăluit pentru expressdebanat.ro că procurorii au confirmat deja infracțiunile sesizate de el în patru dintre plângerile penale făcute de când e președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Potrivit șefului CJ, procurorii ar fi început urmărirea penală în patru dosare ce au la bază plângeri făcute de acesta. „Instituțiile au confirmat că există fapte penale și există mai multe învinuiri. Sunt lucrări de la Direcția de Drumuri. De data asta, elementele pe care noi le-am identificat sunt suficiente pentru a începe acțiunea penală. Nu una, ci patru sau cinci! Două sunt vizavi de niște materiale care lipsesc la lucrările făcute la drumuri.”, a spus Romeo Dunca.

Urmărirea penală ar fi început și în dosarul legat de Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița, aflat în subordinea Consiliului Județean. Aici, o angajată a căminului ar fi băgat în buzunar bani din pensiile bătrânilor. „Da, e legat de ce am găsit acolo cu banii plecați din pensiile asistaților. Altă urmărire penală e legată de prejudiciul de 5 milioane de lei. Elementele sunt evidente și nu înțelegem de ce s-a dat clasare la un moment dat. Vom putea recupera banii. Procurorul a repus pe rol cazul.”, a mai dezvăluit președintele Dunca.

leader board 728 x 90 px