Reşiţa îmbracă haine de sărbătoare

Primele decoraţiuni luminoase au fost deja montate pe clădirea Sălii Polivalente din centrul oraşului. În perioada imediat următoare lucrătorii Primăriei vor verifica beculeţele rămase de anul trecut, apoi vor amplasa pe străzi şi în parcuri şi alte figurine şi perdele luminoase, totul pentru o atmosferă festivă.

Municipalitatea a intrat în linie dreaptă cu pregătirile de sărbători. Deşi, din cauza bugetului redus, nu s-au făcut mari investiţii în ceea ce priveşte iluminatul special de Crăciun, autorităţile locale promit că vom avea totuşi un decor de poveste. „Pe lângă elementele de iluminat arhitectural vom amplasa în zona centrală un brad pe măsură. Vor fi realizate câteva elemente noi, care sper eu să impresioneze. Referitor la achiziţii a trebuit să fim mai rezervaţi anul acesta şi nici sponsorii nu au mai contribuit ca şi în alţi ani. Ca atare, am fost nevoiţi să ne adaptăm, lucru pe care l-am şi făcut”, a spus Mihai Stepanescu, primarul municipiului Reşiţa.

Surpriza sezonului, primită cu entuziasm mai ales de cei mici, este patinoarul cu gheaţă care va fi deschis în centrul oraşului chiar de Moş Nicolae. Tot atunci se preconizează că vor fi aprinse şi decoraţiunile specifice sărbătorilor. „Se vor desfăşura diferite activităţi cultural-artistice şi cred că reşiţenii, şi în primul rând copiii, se vor bucura de aceste evenimente. Sperăm ca totul să fie gata pe data de şase decembrie”, a mai spus Mihai Stepanescu.

leader board 728 x 90 px