A ieșit din baie cuprinsă de flăcări! Cazul halucinant al unei tinere de 20 de ani din Reșița

sparks take colorful crystalline shapes as they come out of a ci

Caz incredibil petrecut într-o garsonieră din Reșița! O tânără de 20 de ani a ieșit din baie în flăcări după ce l-a anunțat pe iubitul său, cu care tocmai avusese o ceartă, că merge să facă un duș.

Încurcate sunt căile dragostei, mai ales la vârsta adolescenței. De multe ori, o astfel de pasiune poate duce la un deznodământ dramatic. Este și cazul unei tinere de 20 de ani din Reșița, care de 5 ani trăiește o poveste de iubire cu un băiat de 25 de ani. O poveste cu multe năbădăi, certuri, despărțiri, împăcări. Cei doi locuiau într-o garsonieră închiriată din oraș.

În urmă cu fix o săptămână, duminică, 21 noiembrie, cei doi au avut o nouă ceartă, de această dată, la un supermarket din oraș. Neînțelegerile plecau de multe ori de la faptul că tânărul ar fi avut obiceiul să consume alcool. Conflictul l-ar fi enervat atât de tare pe băiat, încât acesta ar fi spus că vrea să pună punct relației. Odată ajunși înapoi în locuință, potrivit declarațiilor tânărului, fata a mers în baie pentru a face un duș, în timp ce el pregătea ceva de mâncare în bucătărie. La un moment dat, acesta ar fi auzit țipetele disperate ale fetei, care ieșise din baie în flăcări! A fost preluată în scurt timp de o ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență Reșița. Ar fi suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe circa 30% din suprafața corpului. Starea sa fiind destul de gravă, a fost transportată la Unitatea de Arși a Clinicii de Chirurgie Plastică și Reparatorie Casa Austria Timișoara. Tatăl fetei face un apel disperat pe Facebook pentru donare de sânge.

Anchetatorii au găsit în baie o sticlă de alcool sanitar și o brichetă, acestea fiind, cel mai probabil, elementele care au dus la izbucnirea flăcărilor. Tânărul ar fi fost deja audiat și chiar testat cu detectorul de minciuni. N-ar exista suspiciuni în ceea ce-l privește. Se pare însă că adolescenta ar mai fi amenințat în trecut că își ia viața dacă relația lor se rupe. Chiar iubitul fetei, într-un mesaj postat pe Facebook, sugerează că aceasta și-ar fi făcut singură rău: „Am și eu vina mea că am spus că vreau sa mă despart de tine, mă simt foarte vinovat, în loc să faci asta, trebuia să vii să vorbim, să ne împăcăm cum o făceam de fiecare dată când ne certam.”

Întregul incident face acum obiectul unei anchete penale.