A fost realizat cu succes primul transport feroviar China – Ungaria, prin România

278051543 5488876594480497 1947111798702759530 n
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

A fost deschis Middle Corridor – Ruta de Transport Internaţional Trans-Caspică cu un prim tren care a pornit din China și, în acest weekend, a ajuns în Budapesta, după ce a traversat țara noastră. Eforturile logistice pentru a organiza acest transport au fost enorme, s-au întins pe mai mulți ani, spun reprezentanții grupului român care a făcut posibil acest lucru.

„Suntem onorați să anunțăm primul tren organizat de Grupul GRAMPET care a venit pe Middle Coridor din China. Trenul, preluat din Portul Constanța cu destinația Budapesta, marchează încununarea unor eforturi care au început acum mai bine de 4 ani, prin care am pus România pe harta celui mai mare proiect de infrastructură din istoria contemporană”, spun organizatorii.

Proiectul a implicat 6 ţări: China, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, România şi Ungaria, precum și operatorii de stat din ţările asiatice şi Grupul GRAMPET, prin prisma statutului său de membru al asociaţiei Middle Corridor – Ruta de Transport Internaţional Trans-Caspică (TITR).

promovare banner maxagro Muzeul TM

Transportul a plecat din Guiyang cu o încărcătură de 41 de containere și a acoperit ruta China – Kazahstan – Marea Caspică – Azerbaijan – Georgia – Marea Neagră – România – Ungaria. Grupul GRAMPET organizează transportul feroviar pe segmentul Constanţa – Bucureşti – Craiova – Timişoara – Curtici – Budapesta, prin intermediul operatorilor săi Grup Feroviar Român şi Train Hungary.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/