„A fost demis domnul «Transparență». A fost demisă doamna ruptă de realitate”

Deputatul PSD Silviu Hurduzeu a reacționat imediat după anunțul că Vlad Voiculescu nu mai ocupă fotoliul de ministru al Sănătății, iar Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar de stat. Parlamentarul cărășean consideră că decizia vine târziu, după ce mulți români și-au pierdut viața în spitale. 

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!”, spune Silviu Hurduzeu, deputat PSD de Caraș-Severin.

Parlamentarul amintește că s-au împlinit deja 4 luni în care au ars spitale, în care „morții de COVID au fost batjocoriți”, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen. „4luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru-catastrofă!”

Hurduzeu consideră că PNL, USR-PLUS și UDMR sunt acum obligați să nominalizeze un profesionist care să repare dezastrul produs de Voiculescu, totodată, o persoană care să știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară.