A doua șansă la educație pentru persoanele fără studii din Dognecea

a doua sansa

Locuitorii comunei Dognecea care nu au frecventat învățământul obligatoriu au posibilitatea acum să se reîntoarcă în bănci și să-și definitiveze studiile.

Programul „A doua șansă” se adresează adolescenților, tinerilor și adulților din medii diverse și cu vârste variate, care nu au urmat sau nu au finalizat învățământul primar și gimnazial. Așadar, programul oferă acestor categorii de persoane posibilitatea continuării și finalizării învățământului obligatoriu fără a fi nevoie să-și întrerupă eventualele activități profesionale sau familiale în care sunt angrenate.

„Acest program este o oportunitate pentru cetățenii din comunitatea noastră care, din diverse motive, nu au reușit să termine școala primară sau gimnazială, fie că vorbim despre copii, adolescenți sau adulți.  Este o șansă pentru aceste persoane care nu au frecventat învățământul obligatoriu. Persoanele care se află în această situație se pot înscrie până în data de 10 august, la sediul primăriei din Dognecea.”, transmit reprezentanții Primăriei Dognecea.