A confirmat: Se vrea președinte!

Primarul Timișoarei a anunțat că va candida la funcția de președintele al USR Timiș la alegerile ce vor avea loc ca urmare a fuziunii USR cu PLUS.

Anunțul privind candidatura a fost făcut pe Facebook, la puțin timp după ce Dominic Fritz a vorbit cu colegii săi de partid. „Am anunțat colegilor din USR PLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș. După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine.”, a explicat Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a prezentat și motivele pentru care candidează. A vorbit în primul rând despre responsabilitatea sa de a pune în slujba acestui proiect politic USR PLUS toată greutatea funcției sale, „experiența de a coagula oameni și viziunea europeană pentru o nouă cultură politică”. „Prioritatea mea este Timișoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor și au câștigat bătălii politice și electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur.”, a adăugat Fritz.