A atacat un om în scaun cu rotile pentru a-i fura borseta

La doar 17 ani, a recurs la un gest incalificabil. A trântit la pământ un bărbat aflat în scaun cu rotile pentru a-i fura borseta, după care s-a făcut nevăzut. Totul s-a întâmplat noaptea trecută pe o stradă din Oțelu Roșu.

A profitat de starea unui bărbat de 52 de ani, aflat în scaun cu rotile, pentru a pune mâna pe câțiva lei. Gestul îl va costa libertatea pe un tânăr de 17 ani din Oțelu Roșu. Totul s-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 22.30, pe o stradă din oraș. „În momentul în care victima a ajuns într-o zonă mai puțin iluminată, ar fi trântit-o la pământ, deposedând-o de borseta în care avea bunuri personale și un telefon mobil”, transmit polițiștii.

Tânărul a fugit imediat după ce s-a văzut cu borseta în mână, dar a fost prins în scurt timp și dus la sediul poliției. A fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă.

Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea. Bunurile sustrase de la bărbatul de 52 de ani au fost recuperate în totalitate și restituite acestuia.

Continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

UPDATE, ora 17.45

Tânărul de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.banner 1000 x 100 hd