A aruncat la gunoi 9.000 de euro! La propriu!

O femeie a aruncat la gunoi probabil cea mai valoroasă haină pe care o avea în casă. Este vorba despre o haină a concubinului său, în buzunarele căreia se aflau 9.000 de euro!

Un bărbat din Bocșa a avut un șoc în momentul în care a aflat că femeia cu care trăiește i-a aruncat miercuri la gunoi o haină în care se aflau 9.000 de euro! A anunțat Poliția, iar oamenii legii au început investigațiile. Iar omul a avut un noroc incredibil. „Polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Bocșa, care în data de 12 octombrie, în timp ce selecta gunoiul în incinta haldinei, ar fi găsit haina din care a luat banii”, informează polițiștii cărășeni.

Bărbatul din Bocșa și-a recuperat astfel toți banii, iar femeia de 35 de ani este cercetată pentru comiterea infracțiunii de însușire a bunului găsit.

Polițiștii atrag atenția cetățenilor că, în situația în care găsesc bunuri care nu le aparțin, au obligația legală de a le preda proprietarului ori, dacă nu se cunoaște proprietarul, să le predea autorităților, în termen de 10 zile. Fapta constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.