Incendiu violent la o clădire din Parcul Industrial al Reşiţei

O clădire din interiorul Parcului Industrial din Valea Țerovei a luat foc azi-noapte, pentru stingerea ei acționând atât pompierii privați ai TMK, cât și pompierii militari de la ISU Semenic.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reșița au intervenit, în această dimineață, cu ajutorul a trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil pe str. Valea Țerovei din Reșița. Localizarea și stingerea rapidă a incendiului de către pompierii militari și serviciile voluntare și private pentru situații de urgență Reșița, respectiv TMK, au împiedicat propagarea acestuia la întregul imobil. Au fost salvate bunuri în valoare aproximativă de 100.000 lei. Incendiul a afectat camera de zi – unde au ars mai multe bunuri materiale (electrocasnice, mobilier, articole de îmbracăminte) –  și acoperișul, în proporție de 50%”, spune lt. Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Din fericire, nu au fost persoane rănite, acestea autoevacuându-se în momentul observării incendiului. Cauza probabilă este un scurtcircuit electric, cred pompierii militari.