Alin Nica s-a autopropus președinte interimar la PNL Timișoara: „Urăsc să iau deciziile în pripă”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

După ce a obținut prin vot președinția CJ Timiș și a preluat sub interimat șefia PNL Timiș, Alin Nica vrea acum și conducerea organizației de Timișoara, după ce viceprimarul Dan Diaconu a renunțat la această funcție. Inițial, Nica spunea că are în minte mai multe persoane care ar putea ocupa această poziție. 

În urmă cu o săptămână, Alin Nica afirma că a amânat luarea unei decizii cu privire la conducerea PNL Timișoara pentru că nu cunoaște organizația.

„Eu voi prelua organizația Timișoara. Eu am făcut această propunere și mi-o asum. Vom avea o ședință extraordinară a BPJ în care vom hotărî și președintele și biroul local. Am dorit să aprobăm Biroul Politic Local interimar la Timișoara acum mai multă vreme, dar urăsc să iau deciziile în pripă și sub presiunea timpului. Din păcate, suntem un pic presați cu alegerile parlamentare la care organizarea e foarte importantă, însă aș vrea să analizez și să cunosc în detaliu organizația de Timișoara pentru a pune oamenii cu care cred eu că pot lucra foarte bine în a reconstrui organizația pe termen mediu și lung.”, a spus Nica.

1000x100 (4)

Filiala PNL Timișoara a fost condusă de Dan Diaconu, viceprimar în administrația Robu, care și-a dat demisia în urma eșecului înregistrat în Timișoara la alegerile din 27 septembrie.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/