820.000 de lei pentru un centru de recuperare cu bazine de ultimă generație!

 

Aleșii locali au aprobat la cea mai recentă ședință documentația de avizare a lucrărilor de intervenție pentru amenajarea spațiului medical pentru recuperare hidrokinetoterapeutică.

Clădirea în care se va amenaja spațiul medical pentru recuperare hidrokinetoterapeutică se află în incinta Colegiului Tehnic și va cuprinde două bazine: unul pentru reeducarea mersului și unul pentru gimnastică în apă, precum și o cadă pentru recuperare individuală. Valoarea totală a investiției se ridică la peste 820.000 de lei.

Având în vedere starea de degradare a clădirii care va deveni un centru de recuperare, conform expunerii de motive, mai întâi vor avea loc o serie de lucrări de reabilitare, construcții și montaj pentru care suma necesară se ridică la 403.000 de lei.

Am aprobat acea documentație necesară pentru spațiul respectiv în speranța că vom putea demara lucrările mai repede”, a spus edilul-șef Mihai Stepanescu, în urma celui mai recent for legislativ.

Dacă alocarea bugetară în sensul realizării investiției a fost posibilă din excedentul bugetar, Bazinul 7 Noiembrie încă este pe lista de obiective pentru care administrația locală speră să obțină finanțare europeană.

Comments

  1. […] Având în vedere starea de degradare a clădirii care va deveni un centru de recuperare, conform expunerii de motive, mai întâi vor avea loc o serie de lucrări Sursă știre […]

  2. Vasile zis Bombardierul says:

    Praf in ochi. Dar cu tineretul cum ramane?!

  3. Ionut says:

    Oana ce ziceai ieri de presa aservita politic? Voi vedeti manifestatiile din tara? Pai de Puiu Cenda ne arde noua acum? Sau de centrul de recuperare si de problemele in colectarea gunoiului? Sunteti asa de mici, incat nu intelegeti nimic din ce se intampla. VETI DISPARE ODATA CU POLITICIENII. Pacat ca sunteti oameni tineri si ganditi asa.

  4. […] 820.000 de lei pentru un centru de recuperare cu bazine de ultimă generație! […]