80.000 euro pentru dezvoltarea turismului, la un pas de Caraș-Severin

casinoherculane by sungarden

Turismul este în floare la doar un pas de (poate) cel mai bogat județ al țării – Caraș-Severin. Asta pentru că administrația vecină investește serios în acest sens.

În comuna mehedințeană condusă de edilul Nicolaie Curici proiectele se țin lanț, lucru care va îndrepta tot mai mult atenția turiștilor înspre comunitatea sârbă din Svinița.

După ce luna trecută șeful administrației publice locale a anunțat semnarea unui contract în valoare de 140.000 de euro în vederea amenajării unui centru multifuncțional care să deservească persoanelor de vârsta a treia și după infuzia de 300.000 lei + TVA, din fonduri proprii, pentru salină și sală de fitness cu acces gratuit pentru oamenii din localitate (în incinta Centrului Local de Informare și Promovare Turistică), Curici anunță un alt proiect de anvergură: dezvoltarea potențialului turistic al comunei pe care o gospodărește.

În acest sens, primul lucru asupra căruia se va insista foarte mult se referă la o mai bună vizibilitate a comunei, atunci când turiștii traversează localitatea Svinița: „Vrem să facem niște panouri mari din beton de 3×3 metri, cu o barcă în relief. De asemenea, vrem să punem la dispoziția tuturor celor care ne vizitează vreo 20 de hărți cu tot ce se poate vizita în Svinița”.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Mai mult decât atât, în proiectul recent semnat intră și „reabilitarea parcului, niște panouri fotovoltaice, supraveghere video în 10 intersecții, o căruță vieneză pentru festivaluri și niște tarabe, tot pentru festival”, a concluzionat Nicolaie Curici pentru expressdebanat.ro.

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/