Campionat de minifotbal ca-n junglă! Poliția a pus mâna pe pistol!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Ultimele două zile de joc (9-10 august) din cadrul competiției sportive cu peste 40 de ani de tradiție din Moldova Nouă au fost parcă desprinse din filme. Nemulțumirile din teren s-au lăsat cu antrenori scuipați, huiduiți, cu injurii aduse la adresa primarului Adrian Torma, dar și la adresa Poliției Locale Moldova Nouă.

Cele opt echipe angrenate în competiția sportivă din această vară se pare că au confundat motivul pentru care s-au aflat pe terenul sintetic din cadrul Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” (ideea de sportivitate), transformând punctul de întâlnire al disputelor sportului-rege în dispute aparținând, mai degrabă, ringului de box sau, mai bine zis, unui circ fără margini.

Potrivit organizatorului concursurilor sportive de la CS Moldova Nouă, Marius Costache, lucrurile au început să iasă de sub control încă de vineri-seara, cu ocazia meciurilor din semifinală (Centrul Civic-Diamond Zeii Clisurii: 5-3 și Șoimii Sichevița-Padina Matei: 3-2), atunci când unul dintre jucătorii echipei Diamond Zeii Clisurii, Claudiu Bălăuță, a aruncat cu o sticlă de apă de 2 litri înspre arbitrul Constantin Stamatoiu, adresându-i injurii, scuipându-l, comportament pe care l-a adoptat și în cazul lui Costache.

Lucrurile au degenerat sâmbătă-seara, când s-a disputat meciul finalei mici (Diamond Zeii Clisurii împotriva Padinei Matei, meci încheiat cu scorul de 4-3), dar și finala Campionatului de Minifotbal „Cupa de Vară” (Centrul Civic-Șoimii Sichevița, meci încheiat cu scorul de 2-0). Același Bălăuță nu s-a mai putut stăpâni, înjurând, scuipând și amenințând pe oricine care ar fi încercat să aibă un dialog normal cu el.

Inclusiv primarul Adrian Torma a fost făcut albie de porci, același primar care, culmea, în urmă cu câteva luni, a militat pentru trecerea proiectului de hotărâre ce viza închirierea unei suprafețe de 60 de metri pătrați firmei SC MCY AUTO MESSI SRL (firmă deținută de Bălăuță) în vederea realizării unui restaurant cu specific pescăresc. Singurul moment în care jucătorul a observat că gluma se îngroașă a fost atunci când a încercat să îl agreseze fizic pe unul dintre polițiștii locali aflați la meci, acesta din urmă fiind la un pas să deschidă focul în legitimă apărare.

Cu privire la comportamentul de care au dat dovadă jucătorii în cadrul competiției sportive din acest an, mai cu seamă în privința comportamentului lui Bălăuță, Marius Costache a declarat pentru expressdebanat.ro: „A fost o competiție presărată cu multe evenimente neplăcute! Majoritatea, dar în special Bălăuță, nu au înțeles că acest campionat este o competiție sportivă bazată pe sportivitate, pe reguli bine stabilite, nicidecum un prilej de a-i scuipa, amenința și agresa pe ceilalți sau de a folosi petarde în teren. Din cauză că nu ne-am conformat ideilor lui Bălăuță ne-a fost amenințată inclusiv familia. S-a ajuns până la scoaterea armamentului din dotare a celor de la Poliția Locală”.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

În cadrul campionatului de Minifotbal „Cupa de Vară 2019”, cele trei echipe care au urcat pe podium sunt următoarele:

Centrul Civic: locul I;

Șoimii Sichevița: locul II;

Diamond Zeii Clisurii: locul III.

Competiţia sportivă de la malul Dunării s-a încheiat cu un gust amar pentru toți cei prezenți la meciul de finală, mai cu seamă pentru organizatorul concursurilor sportive de la CS Moldova Nouă, Marius Costache anunțând că nu-și va mai asuma responsabilitatea organizării competiției cu peste patru decenii de tradiție.

Cu privire la incidentele care au avut loc în ultimele două zile ale competiţiei sportive de la Moldova Nouă, şeful Poliţiei Locale de la malul Dunării, Gheorghe Retezan, a declarat pentru expressdebant.ro: „În momentul de faţă, nu am luat nicio măsură împotriva lui Claudiu Bălăuţă, întrucât am aşteptat să vedem ce decizii vor lua atât colegul nostru, Ilie Chisăliţă, ameninţat cu moartea de Bălăuţă, cât şi Marius Costache (organizatorul competiţiilor sportive de la Moldova Nouă). Drept urmare, în cadrul zilei de mâine colegul Chisăliţă ne-a anunţat că va depune plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă împotriva celui care l-a ameninţat cu moartea, iar domnul Costache se va adresa Poliţiei Oraşului Moldova Nouă”.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/