Peste 10 milioane de lei, noile căi de acces la Spitalul Județean din Timișoara

spitalul judetean timisoara

Spitalul Județean din Timișoara va beneficia de noi căi de acces la clădirea principală, odată ce aceasta va fi extinsă. Investiția va fi derulată cu bani de la Ministerul Sănătății și depășește 10 milioane de lei.

Consilierii județeni și-au dat acceptul pentru realizarea acestei investiții, o procedură birocratică necesară având în vedere că Spitalul Județean din Timișoara este în patrimoniul Consiliului Județean Timiș. Noile căi de acces, potrivit documentului pus la dispoziția aleșilor județeni, vor fi realizate pe un teren de aproximativ 450 mp.

CITEȘTE ȘI: Condiții umane și civilizate pentru pacienți, în Urgențele Spitalului Județean din Timișoara. A fost inaugurată noua UPU

„Finanțarea este asigurată de Ministerul Sănătății, iar indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiție au fost aprobați prin ordinul ministrului Sănătății. Valoarea investiției este de 11.900.000 lei, fonduri care sunt asigurate din fonduri de stat, prin bugetul Ministerului Sănătății. Noi discutăm efectiv să ne dăm acordul ca să se realizeze obiectivul respectiv. Partea de dotare a zonei respective, după ce se finalizează lucrările, cade în sarcina Spitalului Județean și a Ministerului Sănătății.”, a declarat Radu Șerban, directorul Direcției de administrare a patrimoniului din cadrul Consiliului Județean Timiș.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În cadrul investiției derulate prin Ministerul Sănătății, Consiliul Județean Timiș va elibera autorizațiile necesare de construire.

CITEȘTE ȘI: Spitalul Județean din Timișoara a rămas fără bani. Soluția ministrului Sănătății

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/