70 de concedieri în Consiliul Județean Caraș-Severin!

dunca romeo concedieri cj

Ordonanța austerității îl obligă pe Romeo Dunca să semneze concedierea unui număr de 70 de angajați și să taie din organigramă alte 35 de posturi care sunt astăzi neocupate.

„Trebuie să găsim de unde mai reducem 105 posturi din personal. 35 de locuri o să fie într-un fel relativ ușor, pentru că am avut multe posturi neocupate. Totuși, desființăm și niște posturi care există. Muzeele le vom comasa, cu teatrul am scăpat și cu biblioteca, pentru că au un termen mai lax.”, a explicat situația președintele CJ.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Totodată, Romeo Dunca se vede constrâns de situație și renunță la câteva investiții pe care ale avea în vedere. „Am vrut să facem niște caiete de sarcini, am vrut să dăm ordinul pentru un pod metalic calamitat pe care am hotărât să îl înlocuim lângă Constantin Daicoviciu. Nu mai putem să facem niciun fel de lucrări acum, nu mai putem încheia contracte cu banii pe care i-am avut disponibili. La trei zile după ce am luat niște bani de la DGASPC, de la salarii, am și dat ordinele de începere, am semnat contractele și am scăpat cu lucrările de pe Doclin – Surducu Mare și Comorâște – Forotic. Ne afectează foarte mult această Ordonanță. Noi eram obișnuiți prin septembrie să primim niște bani, deocamdată nu am primit absolut nimic.”, a mai spus Romeo Dunca.

publicitate si promovare online banner maxagro