64 de medici de la Spitalul Municipal din Timişoara s-au oferit să meargă voluntari la graniţa Cenad pentru a ajuta la trierea celor care intră în ţară

untitled design set 970x90 px

Solidaritate fără margini demonstrată de medicii Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă din Timişoara. Nu mai puţin de 64 de cadre medicale şi-au arătat disponibilitatea de a merge la frontiera de la Cenad pentru a ajuta la trierea românilor care intră în ţară.

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara au răspuns pozitiv la solicitarea DSP de a se deplasa la graniţa Cenad pentru a oferi sprijin în lupta cu noul virus  COVID-19. Chiar dacă nu va fi nevoie de atât de mulţi medici la graniţă, disponibilitatea lor de a ajuta este de apreciat, consideră Olimpia Oprea, managerul unităţii spitaliceşti.

„Am primit solicitarea DSP Timiş pentru a pune la dispoziţie un număr de medici care să ajute la frontiera Cenad. Am transmis adresa pentru şefii de secţii ai Spitalului Clinic de Urgenţă Timişoara şi am primit un număr de 64 de medici care doresc să se implice. Sigur că nu va fi un nevoie de un număr atât de mare. Vom trimite atâţi câţi sunt solicitaţi, dar sunt în continuare medici care vor să ajute şi în afara listei”, a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă.

publicitate ziar expresb 1000x100

Aceasta a adăugat că în aceste momente este nevoie de implicarea fiecăruia, fie că este vorba de medici sau de asistente şi că personalul medical al spitalului îşi va face datoria de fiecare dată când va fi solicitat.

Sursa foto: Banatul Azi

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/