Greii de la Superkombat au luptat în scop caritabil

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Gala Superkombat de la Reșița a umplut până la refuz Sala Polivalentă, de fani dornici să-și vadă luptătorii preferați în acțiune. Biletele, cu prețuri considerate de mulți destul de piperate, s-au vândut ca pâinea caldă până în ultimul moment.

Cu toate că organizarea întregului eveniment a solicitat la maxim autoritățile locale care și-au dat toată silința pentru ca centrul orașului să se transforme într-un adevărat ring al celor mai mari eroi superkombat, satisfacția de e fața reșițenilor a dovedit că toate eforturile s-au meritat pe deplin. „Mă bucur că această gala s-a desfășurat la Reșița. Așa cum ne și așteptam, totul a decurs bine iar reșițenii și spectatorii au apreciat toate eforturile depuse de angajații primăriei cu ajutorul Consiliului Local precum și aportul sponsorilor”, a explicat primarul Mihai Stepanescu.

Așa cum au promis încă de la început, banii adunați din vânzarea biletelor vor fi donați pentru binele sportului cărășean dar și a celor care au cea mai mare nevoie de o mână de ajutor. Astfel, reșițenii, prin pasiunea lor pentru lupte nu numai că au ajuns să-și vadă idolii așteptați de mult la Reșița, dar au reușit prin banii investiți în bilete, să ajute un suflet aflat în nevoie și să contribuie poate la performanța viitoarelor vedete ale boxului.

În momentul de față o comisie se ocupă de stabilirea exactă a sumelor strânse în urma vânzării biletelor. Valorile vor fi anunțate în cadrul săptămânii viitoare, atunci când se va stabili exact și modul în care sumele urmează să fie împărțite. O parte din bani vor merge spre clubul de box iar o parte va sări în ajutorul unuia dintre cazurile sociale puse în discuție. Autoritățile locale speră totuși ca suma totală să permită trimiterea unei părți din bani spre mai multe cazuri sociale din județ.

untitled design set 970x90 px

„O parte din banii din biletele de la gală vor fi donați. Noi am invitat atât sportivi merituoși cât și conducători de la cluburile sporturilor de contact, au fost prezenți și reprezentanții unui ONG cu activitate socială. Comisia va analiza sumele, acum se centralizează datele, apoi se va stabili cât merge la clubul de box sau cat va merge la un caz social sau chiar la mai multe cazuri sociale”, a explicat edilul-șef.

Se vor astfel de evenimente și pe viitor

Succesul răsunător al Galei Superkombat a dus numele Reșiței pe buzele multora, atât la nivel național cât și dincolo de granițe. Comunitatea locală a prins deja gustul de astfel de evenimente de amploare în oraș, iar municipalitatea are în vedere ca astfel de spectacole să se repete cât de des posibil. „În perioada care urmează vom vedea dacă mai avem posibilitatea să organizăm la Reșița o gală similară pentru că eu cred că Reșița a fost pe buzele multor români și chiar și dincolo de granițe”, a mai explicat Mihai Stepanescu.

banner td untitled design set 970x90 px

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    uau, sunt impresionat pana la lacrimi de altruismul primariei iar mandria locala atinge paroxismul in urma evenimentului in urma caruia ochii intregii galaxii sunt atiniti asupra Resitei(Anina2). Duceti-va-n mortii mamii vostre cu balciurile astea de 2 lei impozabili pai orasul asta se ofileste de saracie si voua va arde sa organizati chermeze cu mici/bere/muzica populara?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/