52 de familii se mută în casă nouă până la finele anului!

Sărbătorile de iarnă au adus vești bune pentru tinerii care s-au înscris pe liste și au așteptat să primească o locuință ANL.

Cei care conduc orașul i-au convocat pe aceștia la sediul Primăriei Reșița, acolo unde li s-a înmânat contractul pentru viitoarea casă pe care o vor primi. Emoționați, dar și bucuroși că în sfârșit vor avea un cămin al lor, tinerii au ascultat cu mare atenție care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze în viitor pentru a intra în posesia locuinței. Practic, prea multe lucruri nu au mai rămas de făcut, astfel că, odată ce au semnat contractele, constructorul aranjează ultimele detalii ale celor trei construcții de pe Calea Caransebeșului, după care familiile se pot muta liniștite în casă nouă.

Înainte de 30 decembrie, tinerii vor merge pe Calea Caransebeșului să vadă locuințele, după care, efectiv, li se va înmâna cheia noului apartament.

„Am avut posibilitatea să ofer repartiții pentru un număr de 52 de familii în 6 blocuri, 3 care sunt aproape finalizate pe Calea Caransebeșului și încă 3 blocuri ANL în care au rămas libere 4 apartamente și cred eu că cetățenii se pot declara, cel puțin în faza asta, mulțumiți, pentru că o parte dintre ei la acest final de an depășeau vârsta de 35 de ani. ( … )Trebuia să facem această repartiție astăzi, iar în 28 sau 29, pentru că ne-au spus ulterior întâlnirii, ne vom vedea la fața locului pentru a analiza ce trebuie făcut. Dânșii vor să se mute cât mai repede acolo și este un lucru normal, a spus edilul-șef, Mihai Stepanescu, după ce le-a înmânat contractele celor prezenți în sala de ședințe a Consiliului Local.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649716620831″]

Acesta spune că pe lista de așteptare mai sunt 20 de familii care așteaptă o locuință ANL, fapt pentru care demersurile pentru atragerea fondurilor guvernamentale vor continua. De asemenea, nu a uitat să le pună în vedere noilor locatari că trebuie să respecte și legea scrisă, dar și pe cea nescrisă, morală, și să se bucure civilizat de ceea ce le-a oferit statul român.

Valoarea investiției pentru construirea blocurilor se ridică la 290.000 de lei, bani care au venit de la Guvernul României, iar alți 89.000 de lei au fost alocați din bugetul local pentru racordul la utilități.

Comments

  1. aaaa says:

    Si pentru cei peste 35 de ani ce se va face? Sunt multi care asteapta o locuinta si de 10 ani. Pentru ei nu se va face nimic?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/