5 elevi din Timiș au participat la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat. Primele rezultate se afișează vineri

Etapa specială a examenului de Bacalaureat s-a încheiat astăzi, 8 iulie, cu ultima probă scrisă din cadrul etapei. Cinci elevi din Timiș au susținut această etapă. Joi are loc proba la limba maternă, însă la nivelul județului Timiș nu există candidați înscriși la această probă specială. 

În Timiș au fost 5 candidați: un candidat de la Colegiul Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara, 2 candidați de la Liceul Teoretic „Al. Mocioni” Ciacova, un candidat de la Colegiul Tehnic „Henri Coanda” Timișoara și un candidat de la Liceul Tehnologic „Aurel Valicu” Lugoj. Doi dintre acești elevi au susținut proba de limbă și literatură română, un candidat proba obligatorie de profil, iar la proba la alegere au fost prezenți 4 candidați. Cei doi elevi de la Ciacova au avut temperatură la proba la alegere în faza inițială a Bacalaureatului și au susținut astăzi doar acea probă. Toți candidații înscriși au fost prezenți și au susținut probele în centrul de examen organizat la Liceul de Informatică „Grigorie Moisil” Timișoara, unde nu au existat alte probleme de triaj sau eliminați.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de azi au fost publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație pe site-ul subiecte.edu.ro la ora 15.00. Primele rezultate vor fi afișate vineri, 10 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen. Desigur, rezultatele rămân anonimizate, conform RGPD. Contestațiile pot fi depuse în ziua de 10 iulie, în intervalul orar 14.00 – 19.00. Acestea pot fi depuse fizic sau transmise și prin mijloace electronice. Rezultatele finale ale acestei probe vor fi afișate duminică, 12 iulie.

upt 1000x100