45 de minute de fotbal pentru Liga 2!

CSM Reșița a obținut în etapa a patra a campionatului Ligii 3 de fotbal prima victorie a sezonului, 3-1, în Valea Domanului, cu CS Hunedoara.

La finele unei săptămâni foarte agitate, atmosfera s-a mai destins odată cu primul succes al elevilor lui Tavi Benga. Începutul meciului a aparţinut rosso-nerilor și după numai opt minute, Ene a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unei centrări excelente venite de la Săulescu. Presiunea CSM-ului s-a concretizat din nou în minutul 11 când, după o pasă în adâncime a lui Breşneni, Taciuc a reluat frumos, de la aproximativ 11 m, pe sub portarul oaspete.

Echipa hunedoreană a oferit o replică foarte bună reşiţenilor, iar după ocazia avută în minutul 28, Tecsi a redus din diferenţă în minutul 31, şutând din interiorul carelui mare în dreapta portarului. În minutul 34, gazdele se puteau distanţa din nou la două goluri, dar portarul Cobliş a apărat penalty-ul executat de Staicu, obţinut în urma unui fault asupra lui Săulescu, care scăpase singur către poarta oaspeţilor. Înainte de finalul primei reprize, Staicu s-a revanșat. A marcat pentru 3-1 după o pătrundere pe partea centrală, specifică lui.

A doua repriză s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, cele două echipe oferind un spectacol fotbalistic plăcut, totuşi, cu câteva ocazii în plus pentru echipa reşiţeană, în special către finalul meciului.

„Mă bucur că a venit şi prima victorie din acest campionat. Săptămâna asta ne-am simţit puţin singuri, atât eu, cât şi echipa. Îmi felicit echipa şi staff-ul pentru că au dat dovadă de caracter. Le-am cerut să nu se simtă stânjeniţi sau lăsaţi la o parte, să fie luptători şi să aibă încredere. Am încercat să iau toată presiunea care era asupra lor şi sper să joace în continuare la adevărata lor valoare. Legat de meci, pot spune că am făcut o primă repriză senzaţională, în care am dominat adversarul din toate punctele de vedere. Ne-am creat o sumedenie de ocazii, pe lângă cele trei goluri. Am avut nişte ratări uriaşe. Consider că este nemeritat numărul de puncte pe care îl avem în acest moment, pentru că şi în jocurile precedente, atât la Cermei, cât şi la Lugoj, meritam mai mult. Acesta este fotbalul, jucătorii trebuie să fie mai atenţi, mai spontani şi să marcheze, să fim acolo unde ne este locul, pentru că locul echipei noastre este acolo sus”, a declarat Tavi Benga.