40.000 de cărășeni semnează pentru Iohannis!

Liberalii au început să strângă semnăturile necesare oficializării candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

Pe val după ce au redevenit principala opțiuniune a românilor la alegerile europarlamentare, dar și încurajați de candidatul foarte slab propus de PSD, liberalii vor să anuleze turul doi la prezidențialele din iarna acestui an. „Am demarat o acțiune pentru a strânge semnături în vederea depunerii candidaturii domnului președinte Klaus Iohannis pentru competiția electorală din luna noiembrie, astfel încât, la Cotroceni, România să aibă un președinte care apără democrația, care asigură stabilitatea, un președinte care garantează România europeană, care încurajează performanța, respectă valorile, un președinte care promovează educația și care susține dezvoltarea economică.  Filiala PNL Caraș-Severin a demarat în această dimineață campania de strângere de semnături în Reșița și Caransebeș. Dorim să adunăm cât mai multe semnături din județul Caraș-Severin și în același timp noi ne dorim ca președintele Klaus Iohannis să câștige cursa prezidențială încă din primul tur”, a declarat senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

1000x100 casa brutarului

Liberalii cărășeni și-au propus să adune 40.000 de semnături, în timp ce targetul partidului la nivel național înseamnă peste 2 milioane. În ciuda faptului că anticipează o victorie din primul tur a lui Iohannis, Marcel Vela nu subestimează pe nimeni în lupta pentru Cotroceni. Nici măcar pe Viorica Dăncilă! „Toți candidații sunt redutabili în orice competiție și, ca atare, tratăm cu seriozitate aceste alegeri, motiv pentru care ne vom mobiliza ca președintele Iohannis să câștige din primul tur”, a comentat Vela.