Întotdeauna e loc de mai bine! Rezultatul alegerilor europarlamentare nu-i mulțumește pe toți liberalii

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Deși trendul național al alegerilor europarlamentare a fost unul favorabil pentru liberalii din Caraș-Severin, există totuși voci nemulțumite din interior, care spun că se putea și mai bine. 

Rezultatele alegerilor din 26 mai au arătat, fără doar și poate, că certitudinile lansate cu privire la scoaterea țării din noroaie nu sunt altceva decât vorbe goale, vorbe pe care votanții nu au mai vrut să le înghită, darămite să le digere. Însă, chiar dacă politica de centru-dreapta a fost în topul votului exprimat de cetățeni, încă mai există locuri în care se poate lucra pentru atingerea unui grad electoral covârșitor de către PNL față de partidele din opoziție. Primarul comunei Răcășdia, Mirco Lechici, spre exemplu, are certitudinea, în ciuda faptului că partidul din care face parte a obținut cele mai bune rezultate în comunitatea pe care o conduce (32,5%) la recentele alegeri, că mereu există loc de mai bine.

1000x100 casa brutarului

Cu privire la ce s-a întâmplat în 26 mai, edilul relatează pentru expressdenanat.ro: „Eu sunt dezamăgit! Avem șase consilieri locali, primar și viceprimar din partea PNL și am scos un rezultat cu 1% peste nivelul județului și cu 5% mai mult peste nivelul național. Ori, cu șase consilieri locali, primar și viceprimar trebuia să fie un pic mai mare scorul față de alți colegi liberali care au scos rezultate mult mai bune”.

Șeful administrației publice locale nu a vrut să comenteze rezultatele slabe obținute de alți colegi/foști colegi de-ai săi (cazul Torma), acesta văzându-și de comunitatea lui și venind cu propunerea unei analize serioase a lucrurilor mărunte, dar care fac diferența, asta pentru ca, în cadrul următoarelor alegeri (prezidențiale, locale și parlamentare), lucrurile să se claseze pe o treaptă cât mai înaltă: „Nu vreau să comentez despre ce au făcut sau nu au făcut alți colegi. Vreau să vorbesc doar de situația din Răcășdia, de care, personal, sunt nemulțumit și chiar le-am spus colegilor că trebuie să facem o analiză pe fiecare localitate în parte sau pe fiecare Birou Politic Local în parte, asta pentru a vedea că sunt încă locuri unde se putea scoate un rezultat cât mai bun. Sunt anumite BPL-uri cu un potențial mai mare și nu au profitat de el”.

expres banat 1000x100 (2)