350 de lei – prețul testării pentru depistarea coronavirusului la Spitalul Județean de Urgență Reșița

Spitalul Județean de Urgență Reșița se alătură unităților sanitare din țară care efectuează teste PCR pentru depistarea coronavirusului contra cost. Reprezentanții spitalului dau asigurări că rezultatul va fi eliberat în maximum 48 de ore.

Testările se vor efectua începând de miercuri, 12 august, și la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Prețul unui test Real Time PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 este de 350 de lei, iar taxa se va achita în avans la casieria spitalului sau la asistentul medical care efectuează recoltarea probelor.

Programările se vor face de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00, la numărul de telefon 0743.098.982, iar recoltările – în aceleași zile, între orele 7.00 și 9.30, în unul dintre corturile amplasate în curtea Staționarului I (Govândari). Rezultatele vor fi emise în limba română, în maximum 48 de ore, și transmise fie prin e-mail, fie vor fi ridicate personal de la Fișierul Policlinicii Nr.1, între orele 7.30 și 15.00.

În Laboratorul de Analize Medicale a Spitalului Județean de Urgență Reșița se vor prelucra zilnic maximum 20 de teste Real Time PCR contra cost.