30 de locuințe ANL pentru tinerii medici din Timișoara. Criteriile de repartizare

Tinerii care profesează în domeniul sănătății vor putea beneficia de o chirie ANL, oferită de municipalitate. Pentru a obține o astfel de locuință, tinerii trebuie să depună un dosar până în 30 noiembrie și să îndeplinească anumite criterii de repartizare.

Pentru a putea deține o astfel de locuință, tinerii trebuie să fie majori, să profeseze în Timișoara și să nu aibă alte proprietăți în municipiu. Dosarele vor fi selectate în funcție de numărul de puncte acumulate din lista criteriilor de ierarhizare. Se oferă puncte pentru starea civilă, mărimea familiei, probleme de sănătate, nivelul de studii, vechimea în exercitarea profesiei, cazuri sociale și în funcție de venitul lunar pe membru de familie. Punctajul pentru fiecare criteriu se regăsește aici.

În dosar trebuie să se regăsească și o cerere tip completată și mai multe documente, așa cum sunt ele prevăzute aici.

leader board 728 x 90 px

Locuințele care vor fi repartizate sunt situate pe strada Ion Ionescu de la Brad. Dosarul trebuie înregistrat până la 30 noiembrie, la Serviciul de Relaționare Directă cu Cetățenii din cadrul primăriei, la ghișeul 11. Programul de depunere al dosarelor este luni, miercuri, joi și vineri de la 8.30 la 14.00 și în zilele de marți, de la ora 8.30 la 17.00.