25.000 euro pentru zeci de tineri din Timișoara care doresc să-și înființeze propria afacere

1000x100 (4)

Sprijin important pentru zeci de tineri din Timișoara care doresc să-și deschidă propria afacere. În cadrul unui proiect finanțat cu bani europeni sunt acordate 24 de granturi în valoare de 25.000 euro.

Grupul de Acțiune Locală Timișoara implementează, în această perioadă, proiectul finanțat cu bani europeni intitulat „Antreprenoriat pentru ocupare și integrare socială”. În cadrul proiectului, GAL Timișoara intenționează să ofere 24 de granturi în valoare de 25.000 euro fiecare pentru tineri care doresc să-și deschidă o afacere.

Concret, se pot înscrie până la data de 15 noiembrie tineri care au vârste cuprinse între 18 și 29 ani, care au minim zece clase. Se încadrează inclusiv elevii și studenții fără venituri sau cu venituri scăzute. Tinerii eligibili trebuie să aibă domiciliul sau reședința în următoarele zone din Timișoara: Plopi-Kuncz, Soarelui, Modern, Ciarda Roșie, Fabric, Ghiroda Nouă, Crișan sau în zonele urbane marginalizate Kuncz, Dorobanților, Traian și Mătăsarilor.

leader board 728 x 90 px

În total, vor fi selectați în cadrul proiectului cel puțin 115 tineri, dintre care minim zece de etnie romă, care vor uma cursuri gratuite de antreprenoriat. Pe baza cunoștințelor acumulate, tinerii vor putea redacta planul de afaceri, fiind selectați 24 dintre aceștia pentru a primit câte un grant de 25.000 euro.

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile AICI!