2021 – un an decisiv pentru Adrian Torma: „Voi continua fie în mediul privat, fie ca edil ales de cetățeni”

Anul 2021 va fi cel al deciziei importante pentru Adrian Torma, în funcție de soluția pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, politicianul urmând fie să-și continue activitatea în mediul privat, de unde a plecat înainte de a-şi începe cariera politică, fie să-și ducă la îndeplinire proiectele asumate pentru dezvoltarea orașului pe care l-a condus în perioada 2016-2020.

„În plan personal, îmi doresc ca eu și apropiații mei să fim sănătoși. Din punct de vedere profesional, există doar două căi: cea din mediul privat, dacă nu voi fi validat ca primar, sau calea pentru care am luptat în septembrie 2020, cea de a continua proiectele începute, mai exact de a rămâne în continuare edil al orașului Moldova Nouă, așa cum au votat cetățenii. Dacă, pe partea administrativă, lucrurile se vor așeza, atunci din cei patru ani și din discuțiile pe care le-am purtat cu oamenii, am extras nevoile majore ale comunității și anul 2021 trebuie să fie doar începutul continuării modernizării infrastructurii rutiere, pietonale a orașului Moldova Nouă.”, a declarat social-democratul.

Cunoscând faptul că locurile de muncă reprezintă motorul social al dezvoltării traiului într-o comunitate, Adrian Torma nu neglijează atragerea unui investitor serios în orașul de la malul Dunării, mai ales după plecarea Delphi Packard: „O altă prioritate majoră se referă la compensarea lipsei unui investitor serios care să creeze locuri de muncă, în special după plecarea Delphi Packard. Va fi un efort pe care trebuie să-l depunem pe acest segment, deși pandemia nu ne ajută. Cu toate acestea, împreună cu echipa din Primărie, vom face tot ceea ce ne stă în putință să aducem un investitor sau mai mulți”.

Întrucât, de la începutul mandatului, politicianul a văzut în turism o oportunitate de dezvoltare economică, cu atât mai mult acum trebuie continuate demersurile începute aici, deoarece nu toate UAT-urile dispun de bogății naturale similare: „Încă din 2016 m-am bătut pentru dezvoltarea turismului în Clisura Dunării. Asta înseamnă că lucrurile aici merită continuate pentru a aduce plus valoare comunității și un trai mai ridicat, aceasta fiind de asemenea o zonă care poate genera locuri de muncă”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În subsidiar, fostul candidat social-democrat pentru Senatul României nu neglijează nici alte proiecte: digitalizarea administrativă și optimizarea aparatului de specialitate:

„Dincolo de cele prezentate mai sus, pe care doresc să le pun în aplicare încă din prima zi în care voi călca în Primărie în calitate de edil al UAT-ului, fiind fanul digitalizării, îmi doresc o relație cu cetățenii mult mai apropiată, dar și o funcționare a aparatului de specialitate mult mai bună. Îmi doresc ca oamenii, în momentul în care pleacă din Primărie, să fie mulțumiți de ajutorul primit din partea colegilor mei și să fie lămuriți în același timp”.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/