200 de funcționari publici din Caraș-Severin au spus „Da” grevei generale!

Numărul personalului care lucrează în administrația publică locală doar în Caraș-Severin este de ordinul miilor, însă funcționarii care au semnat tabelul prin care și-au dat acordul pentru oprirea activității pentru o zi se ridică la 200.

Sindicatul PMT a strâns semnături să vadă dacă câți dintre funcționarii publici ar fi interesați să declanșeze greva generală în cea de a doua parte a lunii aprilie. Numărul acestora se ridică la peste 3.000. Angajații chestionați sunt din județele Timiș, Caraș-Severin, Alba, Arad, Bacău și Hunedoara.

Cele mai multe persoane doritoare să își suspende activitatea pentru o zi sunt din Timiș, aproape 2.000. Din Arad aproape 500 de funcționari sunt pentru grevă.

20 de persoane au spus că nu sunt de acord cu adoptarea formei extreme de protest.

Comments

  1. Ppa says:

    Cand v-a taiat Basse salariile cu 25% nu ati facut greva. Poate ca aveti si voi dreptate, poate sunt salariile mici, orele suplimentare neplatite, stim ca aveti si voi dreptate. Dar nu mai multa decat au avut milioane de conationali care au parasit tara pentru ca nu au avut servici si nu li s-a asigurat minimum minimorum sa SUPRAVIETUIASCA. Greva este pentru tarile superdezvoltate nu pentru o tara intretinuta.