20 de străzi din Reșița – fără gaz metan timp de 6 ore

Consumatorii de pe 20 de străzi din municipiul Reșița vor rămâne joi fără gaz metan timp de 6 ore. După lucrarea de modernizare din zona Podului Cultural, compania Delgaz Grid va cupla noile conducte la sistemul de distribuție.

Compania Delgaz Grid a finalizat lucrarea de modernizare în municipiul Reșița, care a constat în înlocuirea și devierea conductelor din apropierea Podului Cultural. Investiția a fost făcută și pentru a permite efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Cultural în condiții de siguranță. Modernizarea rețelei va îmbunătăţi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă, promit reprezentanții companiei.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe 20 de străzi din municipiu: Libertății, Independenței, Crișan, Cloșca, Romanilor, Colonia Oltului, Victoriei, Muzicescu, Aviatorilor, Ștefan cel Mare, Traian Lalescu, Mihai Viteazu, Someșului, Timișului, Oțelului, G. A. Petculescu, Horea, Păcii, Bega și Arieș.

leader board 728 x 90 px

Furnizarea gazului va fi oprită joi, 1 aprilie, începând cu ora 9.00. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).