Ioan Popa: „Oricât de tare sună muzica în difuzoare, secțiile ATI din Reșița și Timișoara sunt pline!”

Zilele acestea, în mai multe orașe din țară, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de restricțiile anti-COVID-19 impuse de autorități. La Reșița, membrii și simpatizanții partidului AUR s-au adunat în fața Prefecturii Caraș-Severin, solidarizându-se, astfel, cu cei din țară. Protestul a fost unul pașnic, pe acorduri de cântece patriotice.

La finalul ședinței de Consiliu Local, desfășurată marți în Primăria din Reșița, edilul-șef Ioan Popa a fost întrebat cum privește nemulțumirile oamenilor.

Popa nu a dorit să facă prea multe comentarii pe acest subiect, însă a precizat că, indiferent de nemulțumirile unora sau ale altora, numărul tot mai mare al celor care ajung în spitale, în urma infectării cu SARS-CoV-2, nu poate fi ignorat. „I-am văzut și i-am și auzit! (n.r. pe protestatari). Ne-au făcut capul baniță! Nici nu am putut lucra de boxele în care urla muzica asta patriotică-deșănțată. Mă feresc să mai fac afirmații pe tema aceasta, dar secția ATI de la Reșița este plină. La fel și cea de la Timișoara. Aceste evidențe nu pot fi ignorate, indiferent cât de tare sună muzica în difuzoare! Eu am avut COVID-19 în decembrie anul trecut, sunt vaccinat și chiar dacă mi se pare o stupizenie să port mască, trecând deja prin boală și fiind și vaccinat, o port! E o regulă pe care încerc să o respect!”, a declarat primarul Reșiței.

leader board 728 x 90 px