Ultima zi de plată a taxelor și impozitelor cu bonificație. La Reșița reducerea de 10% se aplică doar pentru plățile online!

Astăzi este ultima zi în care cetățenii mai pot plăti taxe și impozite cu reducere. Celebra bonificație de 10% se aplică însă la Reșița doar pentru cei care achită dările prin sistemul online. Cei care aleg varianta tradițională se vor bucura de o reducere de doar 5%.

În ultima ședință de Consiliu Local din 2020, aleșii reșițeni au stabilit mici modificări în privința plății taxelor și impozitelor. Astfel, reșițenii care achită până în 31 martie inclusiv dările către bugetul local vor beneficia de o bonificație, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, însă acordată diferențiat. Mai exact, pentru a încuraja plata în sistem online, administrația locală va acorda reducerea de 10% doar celor care aleg să plătească impozitele și taxele prin sistemul ghișeul.ro. Reșițenii care doresc să rămână la varianta tradițională de plată (prin deplasarea la ghișeul fizic al Primăriei), prin poștă sau prin ordin de plată vor primi doar 5% reducere.