2 milioane de lei pentru proiectele din Reșița. Prea puțin!

 

Municipalitatea a primit în 2015 finanțare pentru șase proiecte ample de infrastructură. Valoarea fondurilor alocate până acum se ridică la puțin peste 2 milioane de lei, însă banii sunt insuficienți.  

În total, proiecte de valoare pentru reșițeni, precum alimentarea cu apă și canalizarea în cartierele Doman, Moniom, Secu și Cuptoare sau reabilitarea drumului spre Secu și proiectul privind crearea unei legături rutiere între Calea Timișoarei și Unitatea Militară din Reșița, valorează undeva la peste 3,2 milioane de lei. Punctual, administrația locală nu are ce reproșa Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, întrucât investițiile au fost demarate, dar banii sunt insuficienți. În urmă cu 4 zile, pe data de 10 septembrie, au fost semnate actele adiţionale la contractele de finanţare pentru suplimentarea fondurilor alocate initial.

„Municipalitatea reşiţeană a înaintat o adresă către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin care solicită suplimentarea fondurilor pentru finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă în localitatea Doman, precum şi pentru continuarea lucrărilor de alimentare cu apă în localităţile Moniom, Secu şi Cuptoare. De asemenea, menţionăm că, după analizele şi discuţiile purtate cu executantul, există premisele finalizării în acest an a lucrărilor de alimentare cu apă în localitatea Doman şi accelerarea lucrărilor în celelalte localităţi. Pentru proiectele de modernizare a drumurilor urmează procedura de achiziţie pentru execuţia lucrărilor”, se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Reșița.

 

Comments

 1. Concurs cu Premii Mari says:

  Va provoc la un concurs cu premii nemaintalnite. Numeste 3 dintre lingaii de prima clasa ai lui Misu si castigi o plimbare cu tramvaiul fantoma prin oras. Astept cu mare curiozitate revendicarea premiului !

 2. Sergio Tachini says:

  Doar 3 ….. asa putin ? Prietenas, am impresia ca ai standarde mult prea joase. Daca nu ridici stafeta la 7 magnifici nu ma bag. Am si eu omoarea mea. PS … putem si cu initialele prenumelui ? Stia asa ca sa se certe intre ei pentru intaietate, nu de alta.

 3. Adolf says:

  Ce pana mea de concurs mai e si asta ? Imi e si scarba sa ma gandesc la jegosii aia. Cine promoveava un astfel de comportament de slugarnicie nu se poate chema un om cu mintile la purtator. Sa va fie rusine daca intradevar asa sta treaba. Quintesenta haldinei de gunoi.

 4. radu says:

  Astea nu sunt puncte de vedere sau comentarii. Sunt ineptii ale unor bolnavi mintal. De ce lasati sa fie postate asemenea jigniri si nemernicii. Cei care au scris prostiile astea, ar trebui internati la ospiciu. Limbajul folosit de acestia intrece orice urma de bun simt.

 5. George.F. says:

  Astea sunt “purtatorii de grija” ai lui Mihai Stepanescu, in nici un caz cetateni interesati de situatia orasului in care locuiesc…Pacat de orasul asta ca este locuit de oameni de genul celor de mai sus…Primarul, in comparatie cu altii, incearca sa faca ceva pentru orasul asta dar se pare ca se lupta cu morile de vant…Va meritati soarta!!!

 6. aaaaaa says:

  primarul e un jeg care nu e in stare sa renoveze 3 blocuri la nera. se lupta cu prostia din capul lui. e primar si are majoritatea consilierilor locali si el se mai “lupta” cu masa, ca nu a facut nimic. numa retardat sa fi sa spui ca nu al lasa consilierii sa isi faca treaba. ce poti cere de la un padurar.