165.000, în fiecare zi, pe 105,6 FM! Radio Reșița, lider de audiență!

explo 1000x200

Radio România Reşiţa este cel mai ascultat post de radio în Banat, 105,6 FM fiind frecvența preferată de aproximativ  165.000 de ascultători în fiecare zi. Cifrele au fost furnizate de Asociaţia de Radio Audienţă.

Potrivit măsurătorilor de audiență, postul regional de radio se poate lăuda cu o creștere de 30 de procente față de aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce îl distanțează foarte mult de Europa FM, Kiss FM sau Pro FM.

“Ne situăm în fruntea listei preferinţelor ascultătorilor de radio din regiunea Banat, astfel că înregistrăm un procent 19,1 la sută în Market Share şi 16,3 procente în Daily Reach, detaşat faţă de celelalte posturi de radio cu care ne place, nu ne place ne aflăm într-o permanentă competiţie. Este dacă vreţi un rezultat care ne bucură nespus de mult având în vedere că vârsta ascultătorului de Radio România Reşiţa a întinerit, nivelul studiilor ascultătorilor a crescut, ceea ce ne face să ne gândim că direcţia pe care noi am apucat-o în urma cu ceva vreme este direcţia bună. Nu pot decât să mulţumesc echipei care zi de zi depune eforturi pentru a avea astfel de rezultate şi evident ascultătorilor care ne sunt alături în fiecare moment”, a comentat managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea, după publicarea clasamentului.

banner 970 x 250